0
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Dungeon Meshi bo animiral Studio Trigger

Dungeon Meshi bo animiral Studio Trigger

Manga Dungeon Meshi avtorice Kui Ryouko bo prejela anime, ki ga bo izdelal nihče drug kot Studio Trigger. V sredo sta se na spletu uradno pojavila spletna stran in Twitter kanal, kjer so predstavili prvo podobo:

 

Dungeon meshi manga cover

 

Kaj dobite, ko združite pustolovščine v podzemlju in hrano? Dungeon Meshi! Skupina pustolovcev je na misiji, da najde izgubljenega člana, medtem ko skušajo ugotoviti, kako preživeti s hrano, ki jo ponuja globoko podzemlje. Mladega Laiosa in njegovo skupino skupino napade in opustoši zmaj, in tako nenadoma ostanejo brez denarja in živeža. To jim seveda ne ubije duha, a postavljeni so pred tržavo: kaj natanko bodo jedli? Laios se domisli briljantne rešitve: "Pojejmo pošasti!" Plazilce, baziliske in celo zmaje... nihče ni varen pred apetitom teh podzemnih gurmanov!

 

Kui je mango prvič izdala v Kadokawini reviji Harta februarja 2014. Do sedaj je izšlo 12 povezanih izvodov.

Manga je bila nominirana za deveto Manga Taisho nagrado leta 2016 in dvanajsto Manga Taisho tri leta pozneje. Mangi se je uspelo zavihteti na sam vrh seznama Kono Manga ga Sugoi! leta 2016, ki predstavlja najboljših 20 mang za moško bralstvo.

 

Studio Trigger je septembra 2019 izdal 30-sekundni animirani oglas za 8. izvod mange.

 

 
 
  1. Novice
0 Share