1

Kateri anime ste nazadnje gledali

Fonzer - Pred 3 leti

Upam da ni narobe, če spet začnemo s to temo. Ali obstajajo spoiler način, ki skrije določeno napisane spoilere?

Nazadnje sem pogledal Konosuba film.

Saj je bil dober, ampak začetek mi je bil bolj manj zanimiv kot pa proti koncu

Saj je zabaven, ampak Kazuma ima vedno takšne za vse ali nič načrte in se kar žrtvuje in potem se spet zgodi ponovno vstajenje, to se mi malo zdi bedno.

Pa tudi nastanek zadnjega glavnega je bilo malo pretirano. Bilo je vseeno vredno za pogledat.

Komentar

1

SLOn89

Jaz pa ponovno gledam Sword Art Online. Res dober anime, samo ne vem zakaj so po 14. epizodi prešli v drugo igro. Zlahka bi se cela sezona, in še več, dogajalo v SAO. Že kar v 2. epizodi je minilo nekaj mesecev od začetka, in so bili že kar na 70 nivoju. Preveč so hiteli!

0

Mato556

Ali si SAO nasel v SLO podnapisih mogoce? btw. meni je bila 3. sezona se najboljsa ko gre v neki novi svet pomagat NPC-jem haha

0

DjJuvan

SAO ima zdaj vse štiri sezone in film slo podnapise. Lahk pogledaš pod zavihom Si-Subs al pa iz mojblinka dljaš torrente.

1

Naruto the Translator

Trenutno prevajam/gledam one piece še enkrat xD Začel sem tud Dr. Stone. Od tanove sezone pa Dungeon crawler (how to pick up girls in a dungeon al kaj že) pa Jujustu Taisen. Konosuba mi je še vedno ena top komedij :V Spoiler feature trenutno ne obstaja, bom pa dodal, hvala za predlog!
EDIT: Dodan spoiler tag, v urejevalniku ga najdeš kot gumb Spoiler čisto na zadnjem mestu!

0

Mato556

Sedaj nazadnje sem slisal da pride ven Slime 2.sezona, prvo sem ze pogledal, samo da je bila dub v ang.

0

Fonzer

Pogledal Log Horizon sezono 1 in 2. Kar vsečen anime, kako doživljajo mmorpg svet, so pa nekateri že visoki leveli in drugi manjši leveli. Pa so, kar zanimive situacije. Znam da obstaja 3 sezona, ampak bom še malo počakal dokler jo pogledam.

0

DjJuvan

Nazadnje sem do konca pogledal FMA Brotherhood. Preden je ta pršu ven sem že gledal prvotni FMA, pa potem nisem gledal nove serije... zdej sem jo končno pogledal, ker sem prejšnjo verzijo že tak pozabu. Pa rewatchal sem Haruhi Suzumiya no Shoushitsu s slosubi^^ in v istem večeru pogledal še Violet Evergarden film iz 2019. Zdej sem pa začel s slovensko podnaslovljenim Escaflownom, ampak me je v drugem topiku nekdo navdušu z Dumbbell Nan Kilo Moteru, zato sem mal preskoču in bi rad to prej pogledal do konca:)

0

Fonzer

Pogledal Fate Stay Night anime in Fate Zero anime potem, ko sem že končal z Fate stay night vizualno novelo. So kar hiteli z FSN Fate del anime zgodbe in so dodali stvar, ki ni bila v vizualni noveli. Naprimer Sakura mini zgodba z Medea ali Caster in podzemno mesto, ki je nastalo zaradi magije. Malo so tudi premešali del zgodb se mi zdi. Ampak so še vedno poskusili na Fate zgodbo v primeru vizualne novele. Sigurno je VN boljša, ampak bilo je vredno pogledat še anime. Fate Zero anime je bil zelo dober in zanimiv, zelo tragično, kaj je doživljal Kiritsugu. Tudi drugi junaki so bili zanimivi in se mi je zdelo malo bolj moderna zgodba kot sam FSN.

0

jan

za zdaj ponouno gledam fairy tail final season kr mi je res bolan anime in full priporocam ce rab kdo kako idejo