0
Podcasti
Naruto the Translator STAFF Pred 10 meseci

7. epizoda Gaiden podcasta o Na meji nevidnega

7. epizoda Gaiden podcasta o Na meji nevidnega

Na meji nevidnega je danes znana kot največja fantazijska konvencija v državi. Bohoti se z zakladnico stojnic in bogatim seznamom gostov iz industrije - ti so nam razširjali obzorja na odru, ki je spominjal na nadzorno ploščo iz vesoljskega ladjevja. Trlo se je umetelno izdelanih cosplayev, ki so se na neki točki razvrstili v vrsto in se razprostrli skoraj čez celotno širino velike dvorane Gospodarskega razstavišča. Letos je ekipa za NMN-jem razširila tudi gaming oddelek, ki je pričel pronicati tudi v program, tako se je odprla še ena avenija za geeke teh sfer.

 

Zdi se, da Na meji nevidnega jasno odseva željo približevanja in združevanja kultur. Z vodjo organizacije in kreativnim umom za konvencijo se komentatorji sprehodijo skozi zgodovino ustvarjanja tega velikana dogodkov in spoznajo težke in svetle trenutke, ki so se odvijali za tančico.

 

S predsednico so potovali tudi skozi osebno vključitev v fantazijsko skupnost in končno namestitev pred žaromete organizacijske ekipe. Ne spreglejte sproščenega pogovora o začetkih, izgradnji in končnemu spopadanju z logistiko večjega dogodka, dotaknili so se tudi animejske plati organizatorke in najnovejše sezone animejev za strastne ljubitelje japonskih slikosukov.

 

 

  1. Novice
0 Share