0
Konvencije
Naruto the Translator STAFF Pred 11 meseci

Cosplay in epske razsežnosti konvencije Na meji nevidnega 2023

Cosplay in epske razsežnosti konvencije Na meji nevidnega 2023

6. maja se je na Gospodarskem razstavišču odvijala konvencija Na meji nevidnega, katere namen je vsako leto povezati ljubitelje zahodne in daljnovzhodne popkulture.

 

V najbolj obiskani iteraciji dogodka do sedaj so bili v ospredju številni izjemni ročno izdelani cosplayi iz vrst iger, mang, animejev in igrane produkcije. Dogodek je ponujal stojnice z ustvarjalci ter njihovimi izdelki, namiznimi igrami, literaturo, na glavnem odru in sekundarni predavalnici so se bohotile številne okrogle mize z akterji iz industrije literature in filma, obiskovalci so lahko izkusili gaming sekcijo, kulinariko iz Daljnega vzhoda, v celoto pa je konvencijo na samem vrhuncu zavilo tekmovanje v cosplayu.

 

Svet fantazijskih navdušencev, ki so s tisočerimi glasovi povzdignili konvencijo v najuspešnejšo organizacijo do sedaj je produkcijska ekipa Sloanimeja zajela v prav poseben povzetek najsvetlejših trenutkov dneva, ki jih ne smete zamuditi. Ne pozabite se naročiti na naš Youtube kanal in nas poslediti na instagramu, kjer lahko sledite svežemu domačemu dogajanju, ki povezuje svet animejev in mang z ljubitelji.

 

  1. Novice
0 Share