1
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

One Piece: Film Red tudi na slovenskem platnu

One Piece: Film Red tudi na slovenskem platnu

Oboževalci in sledilci pustolovskih piratov na Veliki liniji imajo nov razlog za veselje tudi na sončni strani Alp. 3. novembra se bo namreč v ljubljanskem Cineplexxu predvajala posebna projekcija najnovejšega One Piece filma imenovanega Red, zgodba katerega se vrti okoli Shanksove hčere Ute. Distributer za Slovenijo je Piece Of Magic Entertainment.

Zaenkrat še ni znano, kako se je ta mali čudež zgodil, a kaže, da Japonska od tega tedna ne odpira le svoje meje, temveč so se po milijardnem izkupičku (v jenih seveda) najnovejših filmov iz franšiz Kimetsu no Yaiba in Jujutsu Kaisen distributerji odločili lobirati za animeje v kinematografih tudi v odročnih delih sveta kot je naša Kokoš.

Čeprav je projekcija napovedana šele 3. novembra, se zdi, da gredo vstopnice za med.

Cineplexx dvorana

Če se želite premiere udeležiti, hitro kliknite na Cineplexxovo stran filma Red ter nato na spletni nakup projekcije, ki se bo pričela ob 19. uri.

Cineplexx spored

Opis filma (iz Cineplexx.si):

Uta je najbolj priljubljena pevka na svetu. Njen glas, s katerim poje, medtem ko prikriva svojo pravo identiteto, je opisan kot "nezemeljski". V javnosti se bo prvič pojavila na koncertu v živo.
Ko se bo prizorišče napolnilo z najrazličnejšimi Utinimi oboževalci – navdušenimi pirati, mornarico, ki pozorno opazuje, in Slamnatimi klobuki pod vodstvom Luffyja, ki so preprosto prišli uživat v njenem zvonkem nastopu – bo glas, ki ga je čakal ves svet, kmalu zazvenel.
Zgodba se začne s šokantnim dejstvom, da je "Shanksova hči."

 

Se vidimo 3. novembra v Cineplexxu!

  1. Novice
4 Share
1

DjJuvan

A če bo dvorana zapolnjena, bodo dodali nove datume predvajanja?

0

Naruto the Translator

We can only hope xD

0

DjJuvan

haha, res so dodal nov termin predvajanja xD

0

SteveIsCool37

Upam, da bo v kinu na voljo v Sub in Dub