1
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

V Slovenijo prihaja najnovejši Sword Art Online film + NAGRADNA IGRA

V Slovenijo prihaja najnovejši Sword Art Online film + NAGRADNA IGRA

Mineva dobro desetletje od izida izredno priljubljene anime serije Sword Art Online, ki je spodbudila razmah serij s tonom video iger in ponudila zanimiv odgovor na to, kako se bomo v prihodnosti udejanjali v virtualnem okolju. V animeju igralci nadzirajo avatarje z uporabo lastnih teles in naprave Nerve Gear. Nekega dne se prebudijo v zavedanju, da igre ne morejo zapustiti živi, dokler ne dosežejo zadnjega nadstropja igre.

 

Boj za preživetje v tipičnem MMO okolju je privabil trumo oboževalcev, z vsespošno rastočo priljubljenostjo animejev pa se zdi, da smo tudi v Sloveniji deležni vedno večjega vpliva slikosukov Daljnega vzhoda.

 

V mariborskem kinematografu Maribox se bosta 24. in 25. februarja predvajala kar dva najnovejša Sword Art Online filma. 24. februarja se lahko udeležite projekcije Sword Art Online Progressive: Hoshi Naki Yoru no Aria. Takoj naslednji dan pa bo na sporedu še najnovejši film iz franšize, ki nosi naslov Sword Art Online Progressive: Kuraki Yuuyami no Sherzo. Oba filma bosta predvajana z japonskimi glasovi in angleškimi podnapisi.

 

Povezava do vstopnic prvega filma 🎫

Napovednik:

 

Povezava do vstopnic drugega filma 🎫

Napovednik:

 

Sloanime v sodelovanju z Mariboxom podarja dve vstopnici za prvi ter dve za drugi film. Nagradna igra na našem Instagram kanalu:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SloAnime (@sloanime)

 

Nagradna igra na Facebooku:

 

 

 

 

  1. Novice
0 Share