0
Podcasti
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

GAIDEN - Prvi slovenski anime podcast

GAIDEN - Prvi slovenski anime podcast

Na prelomu leta so se zbrali staroste slovenskega anime communityja, si-subs persona Naruto the Translator, ustanovitelj Sloanimeja DjJuvan, ustanovitelj Anime Tea Time Dango in najznamenitejša osebnost slovenskih anime dogodkov Gregi in nam postregli s prvi slovenskim anime podcastom, ki se imenuje Gaiden.

 

 

 

Gaiden, ki v japonščini pomeni zgodbo, že v esenci dobro povzame bistvo podcasta, in sicer so komentatorji v prvi epizodi načeli najrazličnejše teme iz anime kulture, med drugim so se pogovarjali o začetkih Sloanimeja in anime dogodkov v Sloveniji, kako danes oboževalci animejev rangiramo različne naslove in ali se način pojmovanja kvalitetnih animejev skozi leta spreminja, na široko so obdelali prvo slovensko projekcijo One Piece filma, ki se je 3. novembra predvajal v Cineplexxu, povzeli so trenutno vrtečo se jesensko sezono animejev ter obujali spomine na različne konvencije.

Prva sezona je že na voljo na Sloanime youtube kanalu, ne pozabite pustiti tudi kakšnega komentarja na tematike v podcastu.

  1. Novice
0 Share