0
Intervju
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Intervju z magičnimi solisti 38 Samuraijev

Intervju z magičnimi solisti 38 Samuraijev

Intervju smo napovedovali na podcastu ter širili besedo po družbenih omrežjih; Čakanja je konec!

 

Usedli smo se z dah jemajočimi solisti animejsko obarvanega ukrajinskega orkestra 38 Samurai, ki so pravkar pričeli z veličastno in izjemno strnjeno evropsko turnejo, imenovano Anime Superstars. Njihova prva postojanka se je malce presenetljivo pričela prav v Ljubljani in tako smo se imeli priložnost usesti in izvedeti več o projektu, ki je združil animeje in orkestrsko glasbo in še pomembneje, uspeli izvedeti več o pevcih samih ter njihovi poti do osrednjih akterjev 38 samurajev.

 

Potopili smo se v razloge za tvegan poskus združenja dveh različnih svetov ter njihove skrbi med začetnim sestavljanjem, podali so pričakovanja na bodoče odzive občinstva, opisali svojo osebno pot od mladih vajencev in nastopanja željnih glasbenikov do uspeha, ki ga uživajo danes. Za tiste, ki so prav tako navdušeni nad glasbo z Daljnega vzhoda in želijo v glasbi nadaljevati svojo kariero so podali veliko priročnih predlogov. Dotaknili smo se tudi težkih dni, ki so jih glasbeniki preživljali med obdobjem korone in kako so se spopadali z njim ter nam izdali tudi, kako daleč želijo iti z orkestrskimi samuraji.

 

V ekskluzivnem prvem intervjuju skupine 38 Samurai boste našli ambicije, spopadanje s preprekami v glasbenem svetu in spoznali, kaj žene naprej izjemne glasove, ki so nam 15. aprila v Cankarjevem domu pričarali magičen večer.

 

 

38 Samuraijem lahko sledite na spodnjih povezavah:

 

Ne pozabite na Instagramu lajkati tudi našega profila.

  1. Novice
0 Share