1
Manga
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Manga Nanatsu no Taizai se v maju končuje z 41. knjigo

Manga Nanatsu no Taizai se v maju končuje z 41. knjigo

40. tankobon Suzuki Nakabejeve mange Nanatsu no Taizai (Sedem smrtnih grehov) je potrdila, da se bo manga zaključila z 41. knjigo, ki bo izdana 15. maja.

V kolekciji stranskih zgodb, ki je prav tako izšla ta mesec, je Suzuki v sklepnem delu zapisal, da bo "nekega dne" izdal tudi stranske zgodbe, osnovane na "preostalih likih". Dodal je tudi, da manga ne bo izšla pred "serializacijo novega dela" ter s tem potrdil tudi, da pripravlja novo serijo.

Revija je konec napovedovala že lanskega maja, in sicer je za 315. poglavje "Zbogom, Sedem smrtnih grehov" napisala, da je to poglavje zares vrhunec mange. Suzuki je takrat za Kadokawin Da Vinci dejal, da namerava mango zaključiti v "dobrem letu", po približno 40 tankobonih zgodbe. Konec je bil načrtovan že od pričetka mange, zagotavlja tudi, da bo več kot vreden shounen revije.

Mango je prvič izdal v Kodanshinem Weekly Shounen Magazinu leta 2012. Kodansha Comics jo je izdala v angleščini, tako v digitalni verziji kot tiskani. Nova poglavja lahko simultano spremljate na Crunchyrollu.

  1. Novice
0 Share