0
Anime
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Napovednik za anime film Kagami no Koujo predstavi studio in režiserja

Napovednik za anime film Kagami no Koujo predstavi studio in režiserja

Uradna spletna stran za film Kagami no Koujo je izdala napovednik, v katerem smo prvič deležni glas glavne junakinje. V videu izvemo tudi, da bo film produciral studio A-1 Pictures pod okriljem režiserja Hara Keiichija (Colorful, Sarusuberi Miss HOKUSAI, Birthday Wonderland. Napovednik obljublja, da bomo več informacij o filmu izvedeli 28. julija.

 

 

Film bo na Japonskem izšel "pozimi 2022". Zgodba nas postavil v mirno tokijsko sosesko, kjer sedem najstnikov nenadoma opazi, da se njihova ogledala svetijo. Ob prvem dotiku jih iz dolgočasnega življenja potegne v čudežni grad, poln stopnišč, portretov in svetlečih lestencev. V novem svetišču se srečajo z nizom sledi, ki vodijo v skrivno sobo, kjer se bo nekomu iz skupine izpolnila želja. Toda postavljeni so pred izziv: Če ne odidejo do pete ure, bodo kaznovani. Kmalu se razkrije neprijetna resnica: Le dovolj pogumni, da delijo svojo zgodbo, bodo rešeni.

 

Anime je osnovan na noveli avtorice Tsujimura Mizuki, ki je novelo izdala leta 2017. Naslednje leto je zmagala na Nagradah japonskih knjigarn, osvojila naslov Knjige leta v reviji Da Vinci in glavno nagrado v Kingovi Brunch Book Prize. Knjiga je bila izdana tudi v angleščini pri založniku Erewhon.

 

Tsujimurin Haken Anime! je bila inspiracija za igrani film, ki je izšel 20. maja. V letu 2019 je svoje sposobnosti pokazala tudi v scenariju za Doraemonov film "Nobitova Povest o Mesecu".

  1. Novice
0 Share