2
Live action
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Netflix napoveduje igrano serijo One Piece

Netflix napoveduje igrano serijo One Piece

Netflix je naznanil, da bodo ekskluzivno predvajali hollywoodsko igrano akcijsko serijo One Piece, osnovano po mangi Oda Eiichira. Prva sezona bo štela deset epizod, Oda pa bo pri seriji sodeloval tudi kot izvršni producent.

 


Oda je zapisal:

"Vem, da sem naznanil produkcijo že leta 2017, toda za takšno stvar je potreben čas! Priprave so v ozadju počasi napredovale in kot kaže lahko končno naredim veliko naznanilo: Netflix, največja video pretočna storitev na svetu, nas bo podprla v produkciji! Navdan sem z visokimi upi!! Koliko zgodbe bo pokrilo deset epizod prve sezone? Kdo se bo pridružil igralski zasedbi?! Prosim, bodite potrpežljivi in v napetem pričakovanju!!"

Tomorrow Studios v sodelovanju s producentom Martyjem Adelsteinom (Prison Break, Teen Wolf) in ITV Studios skrbi za produkcijo igrane serije. Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.) bo skrbel za scenarij. Steven Maeda in Becky Clements sta izvršna producenta.

Adelstein je v video sporočilu na Jump Festi 2017 dejal, da se bo hollywoodska televizijska serija pričela s poglavjem East Blue ter se razširila od tiste točke. Dodal je tudi, da obljublja adaptacijo "pravega One Pieca" pod ostrim očesom samega Ode.

Tomorrow Studios medtem pripravlja tudi igrano serijo Cowboy Bebop.

  1. Novice
4 Share
0

5Haro

Najprej pohvala za ves tvoj trud Naruto prevajalec! Novice so izbrane in aktualne, odziv je pa kar klavrn. Me res zanima, kako bo Netlfixu uspelo One Piece upodobiti s pravimi igralci in ali jim bo uspelo dodati dovolj kakovostne sci-fi efekte. Kakorkoli, komaj čakam in lep pozdrav.

0

Naruto the Translator

Pričakovano, stran je šele dobro zaštartala :) Hvala za podporo! Tbh ne pričakujem, da bo imela prva sezona preveč velik budget in ko govorimo o adaptaciji animejev je One Piece eden najbolj zahtevnih kar se tiče CGI-ja z vsemi različnimi pošastmi, bitji, supermočmi itd. Niti predstavljam si ne, kako bodo vse to + plače igralcev (One Piece ima trenutno če se ne motim v mangi okoli tisoč imenovanih likov) spravili v en mizeren budget. Mislim, da bom kar ostal pri mangi haha in serijo pocheckiral bolj za radovednost

0

5Haro

Saj to je tisto, kaj vključiti da 10 delov ne bo premalo.. Sam pri One Piece nisem ne tekočem (pri animeju), sem pa tam nekje pri 450. epizodi. Tako da mislim, da bom do izida Netflix različice bistveno bliže tekočim delom. Se govori kaj o DBS nadaljevanju? Vem da manga izhaja o animeju pa ni nič govora.

1

Naruto the Translator

Prva sezona je bolj poizkusne narave, povzel bojo East Blue Arc, ki je še najlažji, ker tam ni preveč superpowerjev, mislim da vse skupaj 3 devil fruits, luffy, smoker, alvida, maybe someone else, tako da ful cgi-ja za super powerje ne bojo porabl, ampak vse ostalo, like going merry, morski svet, monsters, idk still sounds pricey to me... Kolikor vem se bo DBS nadaljeval, ampak se po moje čaka na dovolj materiala, vsaj še eno leto po moje ne bo nič. Vseeno je franšiza prevelik cash grab da ne bi spet naredili animeja