0
Lifestyle
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Novo video projekcijo v Shinjukuju so okupirali Pokemoni

Novo video projekcijo v Shinjukuju so okupirali Pokemoni

Rek pravi, da konkurenca spodbuja tekmovalnost, in to velja tudi za velikanske video projekcije in oglase v Tokiu. Lansko poletje je Shinjuku začaral Cross Shinjuku Vision monitor, ki je sprva vrtel 3D animacijo mačke v domačen okolju. Pred kratkim je okrožje Shibuya odgovorilo z velikanskimi kužki sorte Akita, ki se sprehajajo na monitorjih Syncro 7 Shibuya Hit Vision.

 

Žogica je torej na strani Cross Shinjuku Visiona, in ta ni nič drugega kot Poké krogla, na projekciji se namreč vrti 3D animacija osmih vrst Pokemonov... vse mačje sorte!

 

 

Po uvodni špici, v kateri nastopa obraz franšize Pikachu, se pojavijo Meowth(v navadni, Alolan, in Galarian različici), začetni pokemon iger Sun in Moon Litten, Skitty, Glameow, Purrloin ter Espurr.

 

 

Sama projekcija nadaljuje z bolj ali manj mačjo tematiko, ki jo je prvotno postavila na zemljevid popkulture. Še več, oglas se je pričel vrteti 8. avgusta, mednarodni dan mačk. Animacija je seveda preveč prikupna, da bi se vrtela le en dan, na očeh mimoidočih bo ostala do 5. septembra.

  1. Novice
0 Share