0
Gaming
Naruto the Translator STAFF Pred 4 leti

Predogled igre Dragon Ball Z: Kakarot

Predogled igre Dragon Ball Z: Kakarot

Bandai Namco Entertainment America je objavila napovednik za Dragon Ball Z: Kakarot, ki bo izšel na PlayStation 4, Xbox One in PC-jih. V napovedniku spoznamo Soul Ebleme.

 

 

Uradni izid igre je 16. januar. Dodatna vsebina v prednaročninskem paketu vključuje dodatno poglavje, imenovano "Tekmovalna zabava s prijatelji", zgodnji dostop do Boyujinega treninga in kuharski pripomoček.

 



Igra bo imela tri različice: Deluxe, Ultimate in Collector's Edition. Deluxe Edition bo vključevala season pass (z dvema dodatnima epizodama) in posebnim kuharskim pripomočkom.

Ultimate Edition bo poleg deluxe predmetov deležen tudi kompilacijo 11 dodatnih pesmi in Tao Pai Paijev steber. Collector's Edition bo omejen le na konzoli PlayStation in Xbox in bo vseboval knjigo stilov, likov in podob iz serije s trdo platnico, plastično oblogo in diorama figuro.

 



Igro je razvilo japonsko podjetje CyberConnect2 in sledi legendarni zgodbi Dragon Balla Z. V njej se odpravimo na nepozabno dogodivščino z megalomanskimi bitkami in izzivalnimi misijami, medtem ko skušamo Zemljo obvarovati pred napadalnimi sovražnimi silami. Dragon Ball Z: Kakarot bo skozi dodatne misije odgovoril na nekatera dolgoletna vprašanja, ki so se postavljala od izida prvotne serije.

V igri se bo pojavila nova bojevnica Bonyu, ki jo je ustvaril sam Toriyama Akira.

  1. Novice
0 Share