0
Manga
Naruto the Translator STAFF Pred 1 letom

Weekly Shonen Jump in Weekly Shonen Sunday združita moči na platnici

Weekly Shonen Jump in Weekly Shonen Sunday združita moči na platnici

Shueisha in Weekly Shonen Jump in Shogakukanov Weekly Shonen Sunday sta izdala platnici za 34. in 35. izdajo, ki bosta predstavila zanimiv skupinski intervju z legendama mange Oda Eiichirojem (One Piece) in Aoyama Goshom (Meitantei Conan). Če boste reviji položili skupaj, bosta platnici dopolnili medsebojni ilustraciji. Jumpova platnica upodablja Monkey D. Luffyja in Amuro Tooruja, medtem ko Sundayeva platnica predstavlja Edogawa Conana in Roronoa Zora.

 

Ilustraciji sta bili izdelani posebej za sodelovanje med revijama. Sunday bo k izdaji dodal tudi poštno kartico, ki upodablja vse štiri junake.

 

Intervju bo izšel v dveh izdajah. Jump bo prvi del ponudil v 34. izdaji 25. julija, medtem ko bo Sunday nadaljeval z drugim delom v 35. izdaji 27. julija.

 

Uradni Youtube kanal franšize One Piece je objavila napovednik intervjuja v torek pod naslovom "Resnica je vedno en zaklad", referenca tako na zaklad v One Piecu kot Conanov značilni stavek.

 

 

Aoyama je Detektiva Conana izdal leta 1994. V letu 1997 mu je s prvim poglavjem One Pieca sledil Oda. Obe mangi sta podlagi za priljubljena in še vedno izhajajoči anime seriji.

 

Lanskega novembra je Oda odkrito izrazil svoje spoštovanje do Aoyame z besedami: "Nikoli ga nisem srečal, a zdi se, kot da sva se skupaj borila na fronti. Vem, kako težko je doseči 100 knjig, Aoyama-san! Čestitke za 100 knjig o Conanu!"

  1. Novice
0 Share